štvrtok 6. júna 2019

Pomoc mesta Šamorín na cintoríne

Mesto Šamorín s Csemadokom a Areou sa pričinilo o vyčistenie cintorína




Pri jesennej návšteve potomkov rodiny Frankl z ďalekej Ameriky a Izraela, na mliečňanskom cintoríne, kde hostí prišli pozdraviť aj zástupcovia ŽNO v Dunajskej Strede a tiež súčasný primátor mesta pán Csaba Oros, odznela požiadavka, či by vedelo byť mesto nápomocné pri vyčistení zarastenej časti cintorína, ktorá je náročná na bežnú ručnú prácu. Vtedy bola prejavená ochota k pomoci a tá sa uskutočnila v jarných mesiacoch pod vedením riaditeľa spoločnosti Area, pána Jozefa Nagya inak z Mliečna a tiež aktivistov Csemadoku, dobrovolníkov. Použili aj potrebné stroje a cintorín sa stal omnoho prehľadnejším a krajším.Mesto sa vlastne po prvý krát zaangažovalo v takomto rozsahu pri zveľadení tohto miesta. 
Cintorín je síce udržiavaný, ale odstránenie kroviny prinieslo na toto miesto viac svetla a prehľadnosti, pôsobí to omnoho lepšie. Veľká vďaka všetkým zainteresovaným.

   

1 komentár:

  1. Wynn Resorts Ltd. - KT Hub
    Wynn 남양주 출장마사지 Resorts, Limited operates as a fully 남원 출장마사지 licensed 고양 출장마사지 casino gaming company. 오산 출장샵 This company offers high-quality 청주 출장안마 gaming experiences and entertainment through its

    OdpovedaťOdstrániť